Grebbestad Lunator

9 04 2012

Som symptomatisk for øl med høy alkoholstyrke har heller ikke denne noe videre skum. Det lille som er detter fort sammen. Kroppen er mørk kobberfarget og veldig klar. Doppebock er jo en øltype som er laget med mye malt. Det gjenkjennes i aromaen. Smaken er også maltsøt og mild. Den har en helt herlig fylde, noe som gir en deilig munnfølelse. Smaken er preget av myk karamell (smørbukk), søt banan og brunt sukker. Jeg finner mest maltsødme her og kjenner lite til humlen. Det prikker litt på tungen av alkoholen, men den er fint integrert i ølet.

Denne kunne fort blitt en femmer, men jeg landet til slutt på 4.

ABV: 7.9

Style: Doppelbock

Brewery: Grebbestad Bryggeri

Region: Sweden


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: