Messrs Maguire Porter

7 04 2012

Jeg har tidligere nevnt at Porter/Stout er mer enn Guinness i Irland. Min absolutte favoritt-Stout i Irland er Porterhouses glimrende Wrasslers XXXX. Messrs maguire Porter fra bryggeripuben Messrs Maguire ligger ikke langt etter. Den er kullsort i glasset med et delikat beige skum. Den har ikke nitrogen-skummet som Guinness og Porterhouses Stouts har, men den fremviser et ganske så kremet skum allikevel. En kraftig smak med røk og mørkt tre er det første inntrykket. Trass sin relativt lave alkoholprosent er det mye fylde og smak her. For hver slurk avsetter skummet en ring på innsiden av glasset. Det så ganske imponerende ut da glasset var tomt. Jeg skulle tatt et bilde av det også. Denne nydelige porteren har en tørr og behagelig ettersmak. Jeg kunne fint sett for meg å drikke denne hele kvelden.

ABV: 5

Style: Porter

Brewery: Messrs Maguire

Region: Ireland


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: