Three Hearts Stockholm Fine Festival Beer

4 04 2012

Når en pils kommer opp i en alkoholprosent på 7.2 vil man straks merke forskjell fra den jevne butikkpilsen på 4.7%. Personlig synes jeg at den perfekte alkoholstyrken på pils ligger mellom 5 og 6%. Da får man den rette fylden og kroppen i ølet, samtidig som man tar vare på det lette preget som en pils bør ha.

Denne varianten på 7.2% er både fyldig og god, men jeg synes den har et litt for fremtredende alkoholstikk.Fargen er nydelig: litt mørkere enn en vanlig pils og med et frodig skum som datt sammen ganske fort. Den har mye maltsmak og jeg savner litt mer humle, men det er et subjektivt ønske. Som sterk/imperial Pils fungerer dette meget godt.

Tilgjengelig: Systembolaget

ABV: 7.2

Style: Imperial Pils

Brewery: Krönlein Bryggeri

Region: Sweden


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: