8 Degrees Knockmealdown Porter

31 03 2012

Mange nye håndbryggerier har lag mye tid og arbeid i designkonseptene sine, og det er også noe som kjennetegner denne bransjen. mange av mikrobryggeriene er fremdeles i sin barndom, men mange av dem har forseggjorte og klare grafiske uttrykk. Dette ølet ser også helt fantastisk ut i glasset. Kullsort i kroppen og med et beige skum som ligger lenge. Lukten er litt skarp av  nøtter og brent sukker. Jeg kjenner ikke noe røklukt i aromaen, men den har en herlig røksmak som topper en søtlig og fyldig stoutsmak med søt kaffe som det mest fremtredende elementet. Rett og slett en nydelig porter. Mild og fyldig smak på en godt brygget øl.

Like tackling the Knockmeal Downs Mountains in a blizzard, this beer is not for wimps. This robust malt-driven ale balances dark malts with some old world bitter hops. It won’t weigh you down like a stout and offers a rich chocolate aroma with a burst of espresso. Perfect for a cooler evening: year round in Ireland.

ABV: 5

Style: Porter

Brewery: Eight Degrees Brewing

Region: Ireland


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: