8° Howling Gale Ale

27 03 2012

Fra kran på The Bull & Castle i Dublin. En øl som tar seg flott ut i glasset med en lys oransje tone og hvitt skum. Lite tåke. Dufter mild sitron. Smaken er lett og fin og inneholder sitron, litt karamell, tropiske frukter og en lett urteaktig smak. Den er først fruktig og mild, før en lett bitter avslutning tar over. Fin og lettdrikkelig øl.

It delivers a refreshing crisp smack around the gills. It pours a pale golden colour and the malty sweetness is well balanced by the Chinook and Centennial hops. Goes well with fish, chicken or anything off the barbecue.

ABV: 5

Style: Pale Ale

Brewery: Eight Degrees Brewing

Region: Ireland


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: