Midtfyns Påskebryg

26 03 2012

Den siste av årets påskeøl-anmeldelser. To danske og to norske ble beholdningen i år. Det er tydelig at juleølet har slått bedre an enn påskeølet her i nord.

Midtfyns Påskebryg er lett tåkete i glasset og har en fin skumtopp. Det lukter  litt belgisk gjær. Smaken er søt. Kanskje litt for søt for meg, når jeg kjenner etter. Allikevel er dette en deilig og rund øl. Den smaker marsipan og hvitt sukker. Humlen gir assosiasjoner til ananas og appelsinskall. Jeg trekker ett terningøye for den litt for søte smaken og ett øye for en hårfin ubalanse i ølet.

Midtfyns sier: En amerikansk inspireret påskebryg med et flot hvidt skum, en lys ravfarve og en fyldig maltprofil. Gavmildt humlet af brygmesterens kærlige hånd. Påskebryggen kan nydes for sig selv, men vil komplementere ethvert dansk påskebord med sild og krydrede retter.

ABV: 6.8

Style: Pale Ale

Brewery: Midtfyns Bryghus

Region: Denmark

p12


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: