Hornbeer Happy Hoppy Easter

23 03 2012

Da er det fredag og det er klart for en liten serie med påskeøl på Kjempetorskens ØL-blogg! I fjor fant jeg bare Ægirs Påskesol, men i år har et par andre norske bryggerier brygget øl til påske. Jeg begynner imidlertid med en dansk påskeøl. Innkjøpt på Systembolaget i Sverige. Internasjonalt skal det være ;).

Til å være en IPA er denne veldig klar i glasset. Helt gjennomsiktig, faktisk. Gyllen farge uten antydninger til humlerester. Skummet er tykt, og en litt uforsiktig skjenking gir meg 50/50 øl og skum. Gyllen farge. Lukten er litt bitter og litt søtlig. Kjenner ingen sitrusdufter, slik man forventer fra en IPA. Smaken er imidlertid full av sitrus. Den har en deilig sursøt humle som det mest fremtredende elementet. Sur grapefrukt med litt sukker. En fyldig og veldig smakfull øl. Denne burde passe til både påske og resten av året…

Tilgjengelig: Systembolaget

ABV: 6.5

Style: IPA

Brewery: Hornbeer

Region: Denmark

p12


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: