8° Sunburnt Irish Red

22 03 2012

Jeg liker en god Red Ale. De er ofte både maltfulle og har en god humlesmak. Denne er både skarp og fin og passer derfor typedefinsjonen til Red Ale veldig bra. En frisk øl med litt mentholaktig smak. Det er lite skum, men det er heller ikke karakteristisk for en redale. Den er derimot veldig lettdrikkelig.

Bryggeriet sier: Like an Irishman on holiday in the Canaries, this beer has a red tint but with a chilled out mellow feel. A traditional Irish style with a twist. It has subtle caramel notes balanced with a pleasant fragrant aroma from New Zealand and Australian hops. Goes really well with roast beef, lamb or a traditional Irish stew, but beware: keep out of direct sunlight.

Tilgjengelig: Drinkstore, Dublin

ABV: 5

Style: Irish Ale

Brewery: Eight Degrees Brewing

Region: Ireland


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: