College Green Headless Dog

19 03 2012

Hilden Brewing Company ble startet i 1981 og er Nord-Irlands eldste selvstendige bryggeri. Bryggeriet stod for re-introduksjonen av «real ale» da de startet opp og lager i dag 7-8 forskjellige real ales.

Denne Bitteren er veldig klar i glasset. Den har et fint skum som er kremaktig i både farge og konsistens. Smaken er søt og det er tydelige smaker av appelsin og mandarin. Humlen er tydelig og smakfull og passer veldig godt til den milde maltsmaken. En veldig rund og god Bitter.

ABV: 4.3

Style: Bitter

Brewery: Hilden

Region: Northern Ireland


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: