Mikkeller Porter

14 03 2012

Cola-brun i fargen. Sparsomt med skum. Denne imperial Porteren lukter søtt og en anelse røstet/røkt. Smaken er herlig. Søtheten fra aromaen finnes i smaken og støttes opp av lakris, kaffe, vanilje på en bakgrunn ev ristet, mørk malt. Man kan også kjenne at det er brukt humle med rund hånd. Det gir en litt sur ettersmak som også kan skyldes alkoholen. Jeg konstaterer nok en gang at kombinasjonen Mikkeller/Porter/Stout sjelden slår  feil.

ABV: 8

Style: Imperial Porter

Brewery: Mikkeller

Region: Denmark


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: