Left Hand Black Jack Porter

12 03 2012

Mørk brun i glasset. Lite skum. Fin røstet smak med litt fruktighet og sødme. Bitterheten har litt hostesaftaktig mintpreg over seg. Ikke for mye, men merkbart. Bortsett fra denne litt bitre bismaken er dette en klassisk Porter. Typeriktig og ganske så god. En anelse røkpreg finnes også. Slik det skal være i en god porter.

Left Hand sier: A traditional London style beer, our Black Jack Porter highlights chocolate malt and Kent Goldings hops. Its slight initial sweetness quickly yields to the distinctive roastiness of the chocolate malt. The Kent Goldings hops perfectly balance the malt, making it very smooth, with a surprisingly clean finish.

ABV: 5.8

Style: Porter

Brewery: Lefthand Brewing Co

Region: USA


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: