Trondheim Mikrobryggeri Bitter

3 03 2012

Bitter er en av mine favoritt-ølstiler (jeg har mange!), men dette levde absolutt ikke opp til forventningene. Dette ølet var for det første veldig oksidert. Det var ikke antydning til humle. Det smakte gammel ullfrakk som har ligget nedlåst i en fuktig kiste på loftet. Den var slettes ikke god, og jeg mistenker at denne hadde fått en infeksjon. Infeklsjoner kan enten være kraftige og oppstå allerede under gjæringsforløpet. Da vil man umiddelbart kunne gjenkjenne den og kvitte seg med ølet. Infeksjonen kan imidlertid også komme «snikende» og litt umerkelig i løpet av ølets levetid mens den stadig overtar mer og mer av ølets opprinnelige smak og sakte men sikkert endrer ølets karakter.

Det er sannsynligvis det sistnevnte som har skjedd her.

ABV: 4.5

Style: Bitter

Brewery: Trondhjem Mikrobryggeri

Region: Norway


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s




%d bloggere liker dette: