Trondhjem Mikrobryggeri Global Warming

27 02 2012

IPA hadde ikke vært det første som hadde falt meg inn dersom jeg skulle tippet hvilken øltype dette var. Fargen hadde muligens gitt meg et hint, men smaken var alt for søt og maltfull til at jeg ville forbundet den med denne humlesterke øltypen. Dette smakte nydelig søtt av karamell og honningtoner. Nesten litt tutti-fruttiaktig i all sin søthet.

Absolutt en god øl dersom man ikke arresterer den for å ikke følge typeriktigheten. Min mening er at smaken uansett går foran.

Trondhjem Mikrobryggeri sire: Unususal quanitities of Maris Otter Pale malt, generous use of caramel malt and a hint of crystal malt results in a golden to medium dark beer, 6 % ABV, with a lovely fullness and with tones of caramel. The beer is in a way a one hop bastard, as we have used the same hops for aroma and bitterness, Chinook. For more aroma we have used Cascade in the boil and perkulator.

ABV: 6

Style: IPA

Brewery: Trondhjem Mikrobryggeri

Region: Norway


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: