Avery Out Of Bounds Stout

26 02 2012

6.3% sterk. Ikke helt der oppe hvor mine favoritt-Stouts er, men de har som oftest prefikset «Imperial». Dette er imidlertid et nydelig eksemplar av den litt mer alkoholsterke stouten. I glasset er den sort av farge og med et forsiktig skumlag. Her finnes en rund og mild smak og en rundbøyelig munnfølelse. Jeg kjenner også en lett røyksmak som sikkert kommer fra ristet malt. Dette er en svært lettdrikkelig og meget god Stout.

This big, roasty stout takes flavor to the extreme. We aren’t afraid to use plenty of rich roasted barley and a mountain of hops to give this full-bodied stout that little extra something you’ve been looking for in a beer.

ABV: 6.3

Style: Stout

Brewery Avery Brewing Co

Region United States


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: