Samuel Adams Double Bock

17 02 2012

En svært smaksrik øl. Og en nydelig farge! Bokkøl er fulle av maltsødme, og doppelbocker er dobbelt så fulle. Av maltsødme. Det sies at de har puttet tilsvarende et halvt pund (450 gr) malt i hver flaske! Jo mer malt, desto mer smak (og høyere alkoholstyrke). Smaken er søt og det første som slår meg er mandler og marsipan. Dette er rett og slett sukkersøtt, men det veid godt opp med humle, så det blir aldri for mye søthet. Munnfølelsen hever denne høyt opp på min skala. Den er helt nydelig. Silkemyk og smakfull.

Samuel Adams Double Bock is brewed with a half pound of malt in each bottle, almost enough for a loaf of bread. This rich intense, lager reveals a deep mahogany color and velvety smooth flavor. Samuel Adams Double Bock is one of our most sought after brews. Enjoy!

ABV: 9.5

Style: Doppelbock

Brewery Boston Beer Company

Region United States


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: