Victoria Malaga 1928

14 02 2012

Enkelte øl skulle man ønske man gikk forbi uten å ense dem. Dette er en av dem. Etiketten burde vel fortalt meg det meste, men jeg har nå engang denne syke trangen til å plukke med meg øl jeg aldri har smakt før. Dermed havnet denne i hanlekurven da jeg kom til den sør-spanske byen Malaga. Jeg drakk den rett fra boksen på hotellrommet i mangel på skikkelig ølglass. Et Skikkelig ølglass hadde imidlertid ikke reddet dette «brygget». Her var det lite smak, lite karakter og lite øl. Kjedelig.

Bryggeriet skryter: SUPERB BEER FROM MALAGA. This traditional beer from Malaga may be consumed at any time due to its unmistakable flavour, ample body and refreshing texture. Alcohol content: 5.4% volume. This beer is best consumed at between 4º and 6 º C.

ABV: 5.4

Style: Lager

Brewery: Damm

Region: Spain

 


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: