Peroni Gran Riserva

11 02 2012

Maltfulle øl kan være utrolig gode. Bokkøl, Bayer og Mørk Lager med den rette sammensetningen kan være riktig så gode både som tilbehør og som øl alene. Denne er en fin representant i så måte. Inntatt en solrik dag i nærheten av Vatikanet i Roma. Sukkeraktig i lukt og smak. Sødmen er akkurat passe. Ikke for søt og ikke for tam. Fin fylde og en deilig munnfølelse. Riktignok drukket på en god og varm dag, men denne smakte faktisk veldig godt.

Birra Peroni sier: An excellent beer emerges from the great Peroni tradition – PERONI GRAN RISERVA. A prestigious clear double malt beer with an alcohol content of 6.6%: this beer is the result of a careful, scrupulous selection of the most noble qualities of aromatic hops, yeast and a spring variety of distichous barley named «cherie». Ingredients are chosen with great attention and the experience of long-standing brewers.

ABV: 6.6

Style: Bock

Brewery Birra Peroni

Region Italy


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: