Serena

8 02 2012

Denne drakk jeg fra fat på en bar på Korsika. Med godt over 20 grader ute smaker det godt med øl, og en god pils er absolutt ikke å forakte i en sådan stund. Serena er lokalt produsert på Korsika, og det er et av få lagerøl som er fremstilt med 100% malt. Ofte tilsettes både frukt, sukker, mais og ris i lyse lagerøl for å spare kostnader, men her er det altså ekte saker tvers igjennom. Det kjennes også på smaken. Ølet er fyldig, og har en lett karamellsmak.En fin og søt ettersmak hever denne langt over det jevne lagerølet.  Pen farge. Fint skum. Riktig god.

SERENA is a pure malt blond beer. Light with only 5° strength, it has an airy froth, a hint of bitterness and great thirst-quenching power. Bottom-fermented, it has all the quality of a crafted beer and the highest level of attention and care are taken in its production.

ABV: 5

Style: Lager

Brewery: Furiani

Region France
Blogglisten


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: