Artos Moderna Lager

4 02 2012

En flott øl med et herlig skum! Lukter veldig søtt og friskt av blomstereng! Veldig søt i smaken også, men har en tydelig sitrussmak som tyder på en rundhåndet bruk av humle. Det er også mild sitron og søt grapefrukt i smaken. Full av smak og fantastisk god! Dette er slik enhver pils burde smakt! Ihvertfall endel av de man finner i dagligvarebutikkene.

Eskilstuna Ölkultur sier: Artos moderna lager är en ljus lager på 5.8% med mycket karaktär av generösa humlegivor. Pilsnermalt med en liten dos munchnermalt och ljus karamellmalt ger en vackert gyllengul färg. Ovanpå en kraftig bottenbeska samsas det eleganta tjeckiska Saaz-humlet med en dos med amerikansk Cascade-humle i en skön förening som ger en både kryddig och fruktig smak och doft. En ljus lager så långt bort från en ’stor stark’ du kan komma!

ABV: 5.8

Style Lager

Brewery Eskilstuna Ölkultur

Region Sweden


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: