Skands Elmegade IPA

2 02 2012

Denne er brygget i samarbeid med Ølbaren i Elmegade. Fin og innbydende IPA-farge. Søt i smaken med en deilig mild bitterhet. Litt gressaktik og litt tynn i munnfølelsen. Nesten litt vannaktig. Jeg synes ikke at denne er noen spesielt god representant for IPA som øltype. Den ligger nærmere opp mot en godt humlet pilsner i smaken.

Bryggeriet sier: Elmegade IPA er en ale brygget på engelsk Maris Otter-malt og karamelmalt, som giver øllet en dyb og kobberagtig glød. IPAen har en vidunderlig fylde, en intens duft af frugt og er kraftigt humlet. Forvent en usædvanlig øl, som er brygget sammen med de kreative ejere af Ølbaren i Elmegade, København. 

ABV: 6.2

Style: IPA

Brewery: Bryggeriet Skands

Region: Denmark


Handlinger

Informasjon

Ett svar

5 02 2012
Erling

Ikke i nærheten av hva jeg forventet av en IPA. Hverken lukt eller smak var riktig. Mer som en «pils pluss». Skuffende.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: