LoverBeer Papessa Imperial Stout

29 01 2012

Sort med mokkaskum. Mye skum. Lukter søt kaffe. Veldig godt karbonert. Smaker mye kaffe. Søt kaffe og en veldig krydret smak. Mørk sjokolade er også tilstede i smaken sammen med både pepper og chili. Den krydrete smaken er på ingen måte skjemmende eller ubehagelig. For mye karbonering derimot trekker noe ned ettersom man dermed mister litt av smaken i alt skummet.

LoverBeer sier: Beer inspired to the old real Russian imperial stout style. Dark beer made with a generous quantity of roasted cereals as black roasted and chocolate. After-dinner or with chocolate. The name you can translate with «high priestess». Available in 375 ml bottles.

ABV: 7

Style Imperial Stout

Brewery LoverBeer

Region Italy


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: