Xbeeriment Black Force One

28 01 2012

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker Imperial Stouts. Disse mørke smaksbombene med smak av kaffe, sjokolade og søtlig maltsmak med en lett, brennende alkoholsmak. Mørk, mørk brun ved skjenking. Mokkaskum. Fantastisk fyldig smak. Fyldig i munnen med de velkjente kaffe, sjokolade og kakao-smakene. Både skarp og mild på en gang. Nydelig bitterhet. Litt som besk kaffe men på en veldig god måte. På etiketten: minst holdbar til: i morgen! Da har man en plan for lagringen.

ABV: 10.4

Style Imperial Stout

Brewery Xbeeriment

Region Denmark


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: