Dugges Höstbrygd

27 01 2012

Brown Ale er en litt undervurdert øltype. Den henter det beste fra de mørke øltypene og det beste fra de humlerike og lyse øltypene. Smak for eksempel Nøgne Øs Imperial Brown Ale. Den kommer jeg stadig tilbake til, og den representerer noe av det ypperste når det gjelder (Imperial) Brown Ale. Dugges Höstbrygd har en god fylde og veldig fin smak. Mørk brun i glasset med et rødskjær i kantene. Ikke mye skum. Her er det søtt og tørt med en kaffeaktig bitterhet. Man finner også en god porsjon mørk sjokolade og nøtter. Den nevnte fylden trekker helhetsinntrykket høyt opp.

Dugges sier: Höst. Klara dagar med en frisk kyla i luften. Tid för reflektion – och tid att njuta en god och välbalanserad höst-ale i brittisk stil. Mogen och fyllig med mylla i doften och en eftertänksam beska står den sig fint mot höstens bord med vilt, svamp, rotfrukter och den söta rönnbärsgelén. Eller också, utan krusiduller, i ett skummande glas under den höga himlen. Lugnet infinner sig!

ABV: 5

Style: Brown Ale

Brewery: Dugges Ale- og Porterbryggeri

Region: Sweden


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: