Sigtuna Höstporter

24 01 2012

Masse såpeskum. Mørk brun farge. Kraftig duft av mørk og brent malt. Veldig kaffesmak. Litt i overkant mye kaffe. Litt lett i kroppen. Kaffesmaken gjør den en tanke ubalansert etter min mening. En av de få ølene hvor aromaen overgår smaken!

Sigtuna Brygghus sier: En stout-liknande Porter – Denna porter är baserad på ett gammalt klassiskt brittisk recept. Pale, Brun och Ambermalt ger ölet dess rostade toner. Drickes med fördel i ett konjaksglas still mörk bitter choklad, en god cigarr eller en svensk pilsnerfilm.

ABV: 5.5

Style: Porter

Brewery: Sigtuna Brygghus

Region: Sweden


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: