Hällby Hefe

21 01 2012

Nydelig presentasjon! Flott tåkete øl med en herligskumtopp! Lite lukt å hente gjennom skumtoppen, men det er ingen tvil om at dette er en Hefeweizen. Veldig gjærsmak men gjærsmaken skal jo være fremtredende i en Hefeweizen. Denne har også en fin og krydret ettersmak. Kjennes fruktig men samtidig litt tørr. En godt brygget øl.

Bryggeriet sier: Hällby är en traditionell tysk veteöl med kraftig jästfällning vilket gör att ölet är disigt. Vi har använt den berömda jästen från Weihenstephan som ger ölet en doft av kryddnejlika och banan. Ölet är bryggt på lika delar pilsnermalt och vetemalt, och vetemalten ger ölet en mjuk och jordig maltkaraktär. Beskan är mycket låg och lurar försiktigt i bakgrunden. Hällby Hefe är en härlig törstsläckare inför sommarsäsongen.

ABV: 5.2

Style: Hefeweizen

Brewery Eskilstuna Ölkultur

Region Sweden


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: