St Eriks God Jul

19 01 2012

Nydelig gyllen farge. Lite skum, slik det ofte er med alkoholsterke øl. Denne har en kraftig aroma med lite som minner om julen, annet enn et lite alkoholstikk i nesen. Smaken er også preget av en kraftig alkoholsmak. Har en spiss smak av grønne epler og sukkertøy. Veldig sukkeraktig både i selve smaken og i ettersmaken. Egentlig veldig nær slik en god Barleywine skal være, men jeg synes denne ble litt for sukkersøt til å få en toppkarakter.

ABV: 8.5

Style: Barleywine

Brewery: Three Towns

Region: Sweden


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: