Dugges Johannas Bästa Best Bitter

18 01 2012

Fin farge. Litt mørk til å være en Bitter, men det skal jeg ikke bruke imot den! Pen i glasset. Fint skum. Lukter forholdsvis søtt. Aroma av grønne epler og vått høy. Har en nydelig smak. Smaker søte, røde epler. Denne er, tross det kraftige skummet, nesten ikke karbonert. Det kler den godt. Jeg kjenner meg helt hensatt til en  engelsk pub!

Dugges sier: En ”Best Bitter” med en aning Karamellmalt och Rostat korn som sätter sin prägel på både färg och smak. Chinook, Brewers Gold och Cascadehumle ger en mild beska och blommighet. Johanna är en smakrik och mjuk Bitter med bra balans.

Tilgjengelig: Systembolaget

ABV: 4.6

Style Bitter

Brewery Dugges Ale- & Porterbryggeri

Region Sweden


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: