Great Divide Titan IPA

15 01 2012

IPAer skal gjerne drikkes mens de er ferske . Da er humlesmaken på sitt friskeste. Det er forsåvidt ingenting i veien for å lagre en alkoholsterk IPA. Den vil sannsynligvis bare forandre karakter fra en frisk og fersk IPA til  en tammere og søtere øl.

Titan IPA har en nydelig farge i glasset. Fint og tett skum. Lukter ikke uventet kraftig av humle. Amerikanerne er gode til å lage humlefulle øl! Smaken skuffer imidlertid. Denne er faktisk ganske så tam i smaken. Den mangler både fylde og den friske og ferske IPA-smaken. Den har imidlertid en fin karamellsmak som redder mye av totalinntrykket. Allikevel litt skuffende.

Great Divide brews Titan IPA for hop disciples — independent beer drinkers seeking out robust, flavorful beers characterized by their abundance of hops, flavor, aroma and bitterness. As a big aggressively-hopped India Pale Ale, Titan IPA fills this bill — beginning with piney hop aromas and citrus hop flavors, and finishing with a rich, malty sweetness that is carefully balanced with crisp hop bitterness. 65 International Bittering Units (IBUs).
2003-2009 vintages 6.8% abv 
2010 vintage 7.1% abv

Tilgjengelig: Håndverkerstuene

ABV: 7.1

Style India Pale Ale

Brewery Great Divide Brewing Company

Region United States


Handlinger

Informasjon

Ett svar

16 01 2012
arne johan larsen

Enig der.smakte den på henriks i bergen og forventet litt mere smak fra et «USA øl».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: