Mikkeller Santas Little Helper 2011

8 01 2012

Julen har ikke helt sluppet taket i meg enda. Med fokuset på norsk juleøl kom endel av de utenlandske juleølene litt i bakevja før jul og jeg blir nok sittende litt utover i januar og drikke juleøl…. Santas Little Helper er en Belgian Strong Ale som slekter opp mot en Stout. Sort i glasset med en flott skumtopp. Lukter intensivt av kaffe og den stoutaktige lukten som sannsynligvis er sort malt/sjokolademalt. Smaken er svært fyldig og myk. Det er masse sjokolade, kaffe og litt karamell i smaken, samt de typiske julekrydderne og den typiske belgiske gjærsmaken. En meget god øl som imidlertid mangler det lille ekstra som man ofte finner i en øl med såpass høyt alkoholinnhold. Fin innpakning, forøvrig!

Mikkeller sier: En mørk, stærk belgisk ale brygget på: vand, malt, flækket hvede, mørk candi sirup, mørk cassonadesukker, humle, krydderier og gær. 

ABV: 10.9

Style: Belgian Strong Ale

Brewery: Mikkeller

Region: Denmark


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: