Brewdog Christmas Porter

7 01 2012

I glasset ser denne helt sort ut, men holder man den opp for lyset ser man at den er dyp-dyp rød. Litt skum danner seg i glasset ved skjenking, men forsvinner fort. Lukter litt surt. Smaken er også syrlig. Sannsynligvis i skjæringspunktet mellom humlen, julekrydderet og den tilsatte chilien. Jeg synes totalinntrykket blir litt feil her. Det er en god Porter i utgangspunktet (dette er en pimpet versjon av Brewdog Alice Porter) men jeg synes ikke at den ekstra kakaoen og chilien finner seg til rette i dette ølet.

Brewdogs oppfatning: A re-worked Alice Porter especially for Christmas. With orange zest, cacao and a tiny bit of chilli. The perfect beer for Turkey, The Queen’s Speech, boring relativies and boozed up Pictionary.  Merry Christmas.

ABV: 6.2

Style: Porter

Brewery: Brewdog

Region: Scotland


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: