Meantime London Stout

6 01 2012

Ser ut som en perfekt Stout. Knallsort i glasset med et tykt beige skum. Lukter kaffe. Skummet knitrer og legger seg etterhvert som man nærmer seg bunnen av glasset.  Smakeen er veldig preget av  kaffe. Litt sjokolade (mørk) også Og nøtter. Lite fylde i denne, men det kan man ikke forvente av en Stout på 4.5%. Om ikke annet er det typeriktig for en Stout. Stouten ble jo servert til havnearbeiderne langs Themsen som krevde et næringsrikt, smakfullt og lettdrikkelig øl med lavt alkoholinnhold. Og det fikk de i en Stout. Litt surhet i ettersmaken trekker noe ned for denne.

ABV: 4.5

Style Stout

Brewery Meantime

Region England


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: