Black Tokyo Horizon

4 01 2012

Black Tokyo Horizon er et samarbeidsbrygg som er basert på Brewdogs Tokyo*, Mikkellers Black og Nøgne Øs Dark Horizon. Fra flasken kommer det en tyktflytende, kølsort øl som overraskende legger et forholdsvis tykt lysebrunt skum i glasset. Den kraftige lukten av Imperial Stout kan kjennes allerede mens man skjenker! Her er det masse aroma! I tillegg til sjokolade, kaffe og kakao, er det en rekke andre dufter som slår imot en. Smaken er søt og sjokoladefylt med en tydelig ettersmak av søt vanilje. Smaksrikdommen er imidlertid endeløs. Man kan ramse opp de fleste gode smaker man finner i Imperial Stouts. De finnes alle her. Alkoholen er farlig godt skjult og dette ølet er direkte avhengighetsskapende! Man tar seg i å drikke den neste slurken litt for raskt etter den siste, og da kjenner man fort at alkoholen som tidligere var så godt skjult i høyeste grad er tilstede!

Dette er et fantastisk brygg som man gjerne kan bruke istedet for dessert, cognac, whisky, portvin, sherry eller andre drinker. Se også videoanmeldelse under terningen.

Keg & Bottle. Special Collaberation between Nogne, Mikkeller and BrewDog which is a recipy based on all three brewers big stouts, Nøgne Ø Dark Horizon, Mikkeller Black and BrewDog Tokyo*.

ABV: 17.2

Style: Imperial Stout

Brewery: Brewdog

Region: Scotland


Handlinger

Informasjon

2 responses

6 01 2012
Andreas

Hvor får men tak i denne?

6 01 2012
Kjempetorsken

Tror du må på en av pubene med godt utvalg: Olympen, Håndverkerstuene, Amundsen, Grünerløkka Brygghus i Oslo, Cardinal og Melkebaren i Stavangerområdet, Naboen eller Henriks i Bergen eller Den Gode Nabo i Trheim.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: