Green Eko Lager

1 01 2012

Jeg har ikke alt for store forhåpninger når jeg skal åpne en pilsflaske. Dette fordi pils rett og slett ikke er blant mine favorittøltyper. Pils kan være godt i den rette settingen og med den rette pilsen tilgjengelig. Men det finnes dessverre alt for få virkelig gode pils. De aller fleste er blitt offer for sparsom bruk av råvarer fra bryggeriets side. Da blir resultatet ofte tynt og smakløst.

Gamle, ærverdige Krönleins bryggeri har brygget øl i Halmstad siden 1836. I 6 generasjoner har denne familieeide bedriften holdt det gående med øl- og mineralvann-produksjon. Denne økologiske pilsen lukter (selvfølgelig) pils. Den smaker litt søtt med en tydelig humleantydning i ettersmaken. En liten antydning til appelsinsmak får man også på kjøpet. Ellers litt metallisk i smaken, men en helt grei pils. Denne kan jeg godt kjøpe igjen!

Tilgjengelighet: Systembolaget

ABV: 4.8

Style Pilsener

Brewery Krönleins Bryggeri

Region Sweden


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: