Lervigs Jul (6.8%)

21 12 2011

Med en smak av høytid! Lys, med en merkelig gulbrun farge. Tydelig kryddersmak. Spesielt nellik og muskat. Litt for tydelig, egentlig. Er det den belgiske gjæren som krasjer litt med krydderet? Jeg kjenner også en tydelig smak av einer og granbar.  Særegen, og ganske ulik andre juleøl. Denne passer etter min mening best i samme kategori som Nøgne Øs Underlig Jul. En slags flytende erstatning for julekaker.

Lervig sier: Brewers Reserve Lervigs Jul er et mørkt juleøl med undersmaker av plomme,rosin,kandis,ingefær og anis. Perfekt for å skape ekte lun julestemning ved bordet eller i ssofakroken.Spander ett glass på nissen også, så kommer han garantert tilbake neste år.

ABV: 6.8

Style: Belgian

Brewery: Lervigs Aktiebryggeri

Region: Norway


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: