Port Brewing Wipe Out IPA

20 08 2011

Litt grumsete appelsingul med en herlig kremete skumtopp. Kritthvitt skum. Lukter søt humle. Smaker også søtt, og smaksrikdommen er enorm. Fantastisk godt øl. Her er smak av mango og et helt sydhavsfruktfat med innslag av bl.a banan og ananas. Har også en lett krydret ettersmak. Helt herlig!

Port Brewing sier: With 78 IBUs. Our version of a West Coast IPA- brewed in the San Diego style. This massively hoppy beer gets its flavor and attitude from no less than five hop varieties including Amarillo, Centennial, Cascade, Simcoe and Summit.

ABV: 7

Style India Pale Ale

Brewery Port Brewing

Region United States


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: