Epic Armageddon IPA

15 08 2011

Ingen øl ser så flotte ut i glasset som IPAer. Den gyldne fargen og det kritthvite skummet ser både delikat og innbydende ut. Lukten på denne ølen står ikke tilbake for utseendet. Her lukter det friskt av appelsin. Smaken er fyldig og søt. Humlebitterheten er tilstede, men den er sukret med en søt og herlig smak av den nevnte appelsinen. En herlig munnfølelse. Dette er himmelsk!

Inspired by west Coast IPA’s on a trip to San Diego for the World Beer Cup and a part of an IPA showdown with Hallertau Brewery . Only 1000 litres of this insane hop joy have been created. The rumour has started that Epic Armageddon IPA is «the sole reason there is a global hop shortage».

Quiz-spørsmål: Hva heter den mest kjente humlen (som i øl-humle) som kommer fra New Zealand?

ABV: 6.66

Style: IPA

Brewery: Epic Brewing Co

Region: New Zealand


Handlinger

Informasjon

2 responses

15 10 2011
Dag

Vrien men satser på Green Bullet.

16 10 2011
Rolf Ivar Skår

Nelson Sauvign

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: