Harvestioun Old Engine Oil Porter

14 08 2011

Lukter nydelig! Tar seg også nydelig ut i glasset. Kølsvart med et tynt skumlag. Smaken står faktisk litt tilbake for hva lukten lovte, Her var det litt tynt i smak, fylde og munnfølelse. Old Engine Oil høres ganske tyktflytende ut, men her stemte ikke navnet helt med virkeligheten.

 

Ingredients: Pale malt; Roasted barley; Oats; Washington Galena, Worcester Fuggles and Kent Goldings hops. A superb, rich, full-bodied beer derived from a 1970s homebrewing recipe. Wickedly smooth chocolate dominates the flavour, which is nicely balanced by the bitterness of the hops.

ABV: 6

Style: Old Ale

Brewery: Harviestoun

Region: Scotland


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: