De Molen Old Rasputin

14 08 2011

Sort og tyktflytende Imperial Stout. offwhite skum. Kjenner litt røyk i lukten sammen med kaffe og en søtlig eim av dadler og svisker. Smaken er søt og fruktig, men karboneringen ødelegger litt synes jeg. Det blir for mye skum i munnen og det ødelegger mye av opplevelsen ved dette ølet. Ellers er smakene førsteklasses!

Color 199.7 EBU, bitterness 81.7 EBU, OG 1102, FG 1026, hops are Premiant and Saaz. This beer is only brewed a couple of times each year. The 2007 version has 297 bottles (brewed March 17th 2007, bottled April 27th 2007). Best before 25 years after bottling.

ABV: 10.7

Style: Imperial Stout

Brewery: De Molen

Region: Netherlands

 


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: