Panil Barriquée

13 08 2011

Italia er et typisk vinland, men de er faktisk ganske langt fremme på mikrobryggerifronten. Denne er godt karbonert og skummer mye i glasset. Den lukter litt surt og smaker ganske surt og ubalansert. Veldig vinøs i smak og munnfølelse. Dette var ikke helt min stil.

Note: this is the same recipe as Barriquée Sour, but it doesn’t get infected with lactobacillus bacteria and aged in sterilized barrels. This is the only version currently available outside of North America.

ABV: 8

Style: Belgian

BreweryPanil Birra Artigianale 

Region: Italy


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: