Oppigårds Drakens IPA

13 08 2011

Dette er ølet som vant prisen som Beste Hjemmebrygg i Sverige i 2010. Ølet ble brygget av Tomas Lundqvist, Rick Lindqvist og Magnus Alström. I Norge brygger Nøgne Ø hvert år vinnerølet fra NM i hjemmebrygging. I Sverige er det Oppigårds bryggeri som har påtatt seg denne prisverdige oppgaven.

Når det gjelder selve ølet så har det den karakteristiske gyldne IPA-fargen. Et frodig hvitt skum og en tydelig aroma av IPA. Tross den forholdsvis høye alkoholprosenten kjenner man ingen alkoholdunst fra glasset. Smaken avslører et fantastisk godt balansert øl. Fruktig og smaksrikt med en gjennomgående søt tone. Det er først og fremst smaksrikdommen som gjør dette til et utrolig godt øl.

ABV: 8.5

Style: Imperial IPA

Brewery: Oppigårds Bryggeri

Region: Sweden


Handlinger

Informasjon

Ett svar

26 10 2011
braasj

Denne må jeg ta med meg fra systembolaget neste gang!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: