Hello, My Name Is Ingrid

13 08 2011

BrewDog er veldig mye markedsføring. Veldig mye! Ta en titt på websidene deres så skjønner du hva jeg mener. Ganske kreative sjeler, disse to skottene. Samtidig er de også gode til å lage øl. Svært gode! Hello, My name is Ingrid er spesiallaget for det svenske markedet. Sverige er nemlig BrewDogs beste eksportmarked og fortjente derfor in egen øl. Den er mørk i glasset og har sparsomt med skum. Smaken er helt fantastisk. Fløyelsmyk og søt men med en helt fantastisk humlebitterhet. Jeg kan ikke si at jeg kjente noen utpreget multesmak her, men den kan kanskje krediteres den søtlige smaken. Uansett en utrolig god øl.

Laget med 3 forskjellige humler og skandinaviske multer (men ikke sild eller kjøttbullar, som det står i varedeklarasjonen).

Keg & Bottle, Specially brewed by BrewDog’s Swedish importer at BrewDog, exclusivly for Sweden. 
A double IPA with Cloudberries added to the conditioning tank. So just who is Ingrid? Perhaps she’s a reference to the Swedish silver screen icon or maybe it’s the line seemingly spoken by every other Swedish actress in films from the 60s and 70s (we know you know the ones we’re talking about). One thing is certain – this Swedish inspired Double IPA is not as innocent as she at first appears. A seductive body of rich malts and a buxom amount of Citra, Nelson Sauvin and Bramling Cross hops have been added to fresh Scandinavian cloudberries to deliver this beer’s raunchy tart finish. Designed by the readers of Swedish beer blog BeerSweden, ‘Hello, My Name is Ingrid’ is a celebration of all that is great about Sweden. It does not, however, contain any pickled herrings. Or meatballs.

ABV  8.2

Style: Imperial IPA

Brewery: BrewDog

Region: Scotland


Handlinger

Informasjon

2 responses

14 10 2011
Bård Ansteinsson

Denne ser jo kun nydelig ut, men jeg finner det underlig at den ikke ligger på listene til Systembolaget, kan dette være en øl som bare kan oppdrives på spesialutsalg tro?

14 10 2011
gulating

Den der får man jo umiddelbart lyst på..
Brew Dog er helt i verdenstoppen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: