Evil Twin Yin Imperial Taiji Stout

13 08 2011

Evil Twin Yin og Evil Twin Yang er laget for å blandes. Tilsammen blir de en såkalt «Black’n’Tan» som er en blanding av IPA og Stout. Personlig likte jeg dem best hver for seg, så jeg er nok litt konservativ i forhold til øltypene. Yin er forøvrig en fantastisk god Imperial Stout. Tykk i munnfølelsen og med en kraftig smak av kaffe, sjokolade og kakao. Samtidig som den er mild og søt i smaken har den en kraftfullhet som bare Imperial Stouts på 10% kan ha. Alkoholen varmer godt og gir en fin oppbacking og balanse til den sødmefylte stouten.

Evil Twin sier: Her er den ene halvdel af en ‘Black and Tan’ øl. Ikke hvilken som helst Black and Tan, men den hvor en opblæst, tyktflydende stodder og en tilbagelænet, humlet fyr mødes, og perfekt øl-balance opstår. Bland Yin med Yang, eller nyd denne ondsindede Imperial Stout solo.

ABV: 10

Style: Imperial Stout

Brewery: Evil Twin Brewing

Region: Denmark


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: