Deus Brut des Flandres 2009

13 08 2011

Denne og de øvrige 28 ølene som er anmeldt her på bloggen med dato 13.augst 2011, ble drukket på en fantastisk ølsmaking i regi av ølbloggeren BeerNorway. Han hadde satt sammen en meny på nesten 50 øl med et fantastisk spenn. Hovedtyngden av ølet holdt godt over butikkprosent (4.7%), så det var godt vi var 5 om å dele hver flaske. Mot slutten av smakingen måtte vi imidlertid hente inn ytterligere 2 hjelpere for å komme oss igjennom hele listen. Ambisiøst, men en fantastisk ettermiddag/kveld/natt! Tusen takk til Beer Norway!

Vi startet denne smakingen med en «champis», Deus Brut des Flandres. En fyldig og frisk øl med tydelig vinøs tone. Lys i glasset med et typisk champagneskum. Referansen til champagne er veldig tydelig. Det skyldes ikke bare flasken og champagnekorken. Ved siden av å være veldig vinøs har denne en tørr champagne-ettersmak.

 

ABV: 11.5

Style: Belgian Strong Ale

Brewery: Brouwerij Bosteels

Region: Belgium


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: