Brewdog/Mikkeller Devine Rebel 2010

13 08 2011

Lysebrunt, tynt skum på et brunt øl. Lukter masse: tørkede frukter, alkohol(!), rosiner, svisker, vanilje. Mektig aroma! Smaker litt saltaktig og krydret, men du verden så bra dette er. Brewdog klarer å holde et svært høyt nivå på bryggene sine. Men i dette tilfellet er jeg tilbøyelig til å mene at lukten faktisk overgikk smaken. Jeg hadde ventet litt mer etter det aromatiske førsteinntrykket.

A collaboration brew between BrewDog and Mikkeller. This different vintage was brewed in 2009 with a 1/3rd of the beer being aged in a speyside whisky cask before being blended back with the base beer in 2010. The result is a 13.8% barley wine.

ABV: 13.8

Style: Barleywine

Brewery: Brewdog

Region: Scotland


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: