Avery Salvation

13 08 2011

Lys og fin i glasset. Har også en fin lukt av humle. Dette er en øl på 9%, men alkoholen er ikke tilstede i lukten. Det lover godt! Det smaker masse humle og ølet har en perfekt harmoni mellom humlen og maltet. Man merker at alkoholen backer opp smaken, men den er ikke fremtredende i noen grad. Denne ølen er det jeg vil kalle stram og fin i smaken. God!

Avery sier: The success of HOG HEAVEN and THE REVEREND clearly demonstrates that beer drinkers are willing to embrace «BIGGER» beers. In the fall of 2001, we decided that a lighter BIG BEER would complement its darker colored predecessors. Salvation has luscious apricot and peach aromas delicately interwoven with spicy suggestions of nutmeg and cinnamon. This heavenly soft, champagne-like elixir is cellarable for 3 years.

ABV: 9

Style: Belgian Strong Ale

Brewery: Avery Brewing Co

Region: USA


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: