Avery duganA

13 08 2011

Som mange IPAer har denne en nydelig farge. Delikat! Jeg har god erfaring med Averys øl og denne blir intet unntak. Den har umiddelbart en skarp smak av furunål og grapefrukt. Ganske søt og skarp på samme tid. I mellompartiet og ettersmaken kjenner man et pepret preg og en utgang preget av milde grønnsaker. Det smaker bedre enn det høres ut 😉

Avery sier: Lupulin Rapture Incarnate! As fervent devotees of hops, we found ourselves on a quest to create a transcendental IPA capable of quenching our voracious lupulin desires. Our mantra became “unity of bitterness, hop flavor and aroma.” Enlightened, duganA IPA was born: A brutally bitter, dank, piney and resinous ale designed for those seeking a divine hop experience.

ABV: 8.5

Style: Imperial IPA

Brewery: Avery Brewing Co

Region: USA

 Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: