Rock Creek Warthog

24 07 2011

Det ser sikkert ut som en god halvliter på bildet, men virkeligheten var at dette var et ganske så lite glass. Det var maks 0,3 liter. En god munnfull eller to altså. Ser jo nydelig ut: Flott skum og en brungyllen og fristende farge i glasset. Enten lukter det svært lite, eller så er min luktesans kraftig redusert av et omfattende inntak av chili, hvitløk og ingefær…

Smaken er imidlertid god. Den er kraftig og smakfull. Bra med smak her, men samtidig er den ganske vannete i smaken. Sannsynligvis pga det lave alkoholinnholdet (4.5%). Smaken minner om søt honning, varm sitron (neddempet) og en veldig fin sødme i ettersmaken. Slett ingen dårlig øl, men totalt sett trekker helhetsinntrykket ned.

Rock Creek sire: Lighter, copper colored version of Traditional has a nutty finish reminiscent of fine English brown ale.

 

Tilgjengelig: Big Rock, Seoul

ABV: 4.5

Style:  Brown Ale

Brewery Rock Creek

Region CanadaHandlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: