Rock Creek Honey Brown Lager

24 07 2011

Av og til lyver både farge form og lukt. Dette er ett av de tilfellene. Denne ser god ut, men er det ikke. Den smaker veldig cider-aktig, og jeg kan lett forledes til å tro at denne er skjemt på en eller annen måte. Noen direkte gjærinfeksjon har den neppe fått, men ett eller annet er galt med den.

Jeg kjenner meg ihvertfall ikke igjen i denne beskrivelsen fra bryggeriet:
Big Rock Honey Brown is an exceptionally smooth, mellow lager with a subtle hint of sweet honey. This medium bodied, rich golden-brown lager is made with Alberta Clover Honey and aged longer to produce a cramy head and a clean aftertaste.

ABV: 5

Brewery Rock Creek

Region Canada


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: