Red Dog

15 07 2011

Et utrolig misvisende navn! Kun en annen pils. Smaker litt som Lightøl også. Tynt og uten antydning til humle eller maltsmak. Bildet lyver litt, forøvrig. Det var ikke antydning til rødfarge i ølet. Det er stearinlyset bak glasset som skaper den effekten. Selve ølet var lyst som en vanlig pils.

Bryggeri sier: Brewed with two barley malts and five varieties of American hops, Red Dog is a bold, yet uncommonly smooth beer. Golden in color, Red Dog is a full-flavored lager with medium body and crisp, refreshing finish. Introduced in 1994, Red Dog won the Gold for American-Style Lager/Ale or Cream at the 2002 Great American Beer Festival.

ABV: 5

Style Pilsener

Brewery Plank Road Brewery/Miller Coors

Region: USA


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: