Craftworks Gwanaksan Kölsch

12 07 2011

Da jeg besøkte Craftworks Taphouse & Bistro, hadde de 5 egenbryggede øl på fat: Bäekdusan Hefeweizen, Geumgang Mountain Dark Ale, Halla Mountain Golden Ale, Jirisan Moone Bear IPA og altså denne Gwanaksan Kölsch. «Egenbryggede» er kanskje litt feil ettersom ølet brygges et helt annet sted, nemlig på Kapa Brewery i Gapyeong. Dette er det eneste bryggeriet i Korea som brygger sitt øl fra kildevann.

På forhånd hadde jeg størst forhåpning til deres IPA og Golden ale. Disse skuffet litt i forhold til denne, som faktisk ble min favoritt på taster settet. En helt nydelig kölsch med en fint krydret smak. Ikke veldig mye smak, men akkurat nok til at dette er en fint balansert og velsmakende kölsch. Søt med smak av eple og litt sitrus.

ABV: 4.5

Style: Kölsch

Brewery: Craftworks Taphouse

Region: Korea


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: